Animobiel

Contacteer Animobiel

0471 44 38 91
Enkel op afspraak

Wie zijn we

Géraldine Ducuroir

Géraldine Ducuroir

Eerste lijnsdierenarts , diepere interesse in dermatologie.

Dierenarts Géraldine Ducuroir is afgestudeerd in 2005 aan de Universiteit van Luik. Na haar diploma heeft ze 7 jaren ervaringen opgelopen in praktijken te Boutersem en Leuven, met regelmatige bijscholingen.

Tijdens die 7 jaren praktijk merkte Dierenarts Géraldine Ducuroir dat er regelmatig achter huisbezoeken werd gevraagd omwille van verschillende redenen : geen vervoer, te veel dieren, te zwakke dieren, tijdsgebrek, met dier en kind op stap is niet gemakkelijk,... Hierdoor heeft ze besloten om in juli 2012 Animobiel op te starten, die niet enkel een huisbezoek kan verlenen, maar ook een volledig aangepaste wagen ter beschikking geeft om meer onderzoek te verschaffen en eventuele chirurgische ingrepen.

In 2015 breidde ze de mobiele praktijk uit met de vestiging te Bertem om de dieren nog betere verzorging te kunnen geven. En de mogelijkheid te geven aan de klanten om in eigen omgeving verder onderzoek te laten gebeuren.

Animobiel werkt nauw samen met

Henk Pardon

Henk Pardon

Henk Pardon studeerde af aan de faculteit diergeneeskunde in de richting kleine huisdieren in 1997. Van '97 tot 2006 was Henk werkzaam in een praktijk in Mol, die naast de eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns (meer gespecialiseerd, doorverwijzingen door andere dierenartsen) diergeneeskunde uitoefende. Henk deed hier vnl. de dagelijkse praktijk alsook de chirurgie en orthopedie.Sinds 2006 werkt Henk als freelance chirurg in verschillende dierenartsenpraktijken. Dit heeft als voordeel dat alle operaties en consultaties in de praktijk in Bertem gebeuren.

Dieter Everaerts

Dieter Everaerts

Dieter Everaert studeerde af aan de universiteit van Gent (Merelbeke) in 2004, optie kleine huisdieren en keuzevak bijzondere diersoorten zoals vogels, konijnen, knaagdieren, vissen, reptielen en amfibiƫn. De bijzondere diersoorten, en in het bijzonder de koudbloeddieren, interesseren hem sterk. Hij legt zich er volop toe en studeerd constant bij in binnen- en buitenland hiervoor. Alle dieren zijn dus welkom in de praktijk.

Frederic Bouvez

Frederic Bouvez

Frederic Bouvez is afgestudeerd in 2002 in Gent.Daarna heeft hij nog een stage echografie gevolgd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Frederic heeft bijzondere interesse in de echografie en studeerde daarvoor aan The European School for Advanced Veterinary studies in Zwitserland en Luxemburg. Frederic komt emt zijn echografie toestel tot in de praktijk en u hoeft zich verder niet extra et verplaatsen.